Kultureftermiddag

Först tog jag igen en timma med vuxengruppen i teater, förra veckan var jag ju på Zontamöte. Det är helt fantastiskt att se och höra hur det har gått framåt med deras monologer. Från att stå och hacka sig fram mening för mening så flyter det som olja på vatten. Med känslor, kroppsspråk och nyanseringar. Jag blir alldeles lycklig när jag hör och ser dom.

Timman efter var det dags för lilla teatergruppen. Vi gjorde et par nya improvisationsövningar idag och det fungerade alldeles utmärkt. Bland annat ”Frys”, som inte är alldeles lätt för nybörjare. Sen fortsatte vi att jobba med den framiproviserade pjäsen. En bra och effektiv timma.

Efter det åkte jag till Lännäs för att dansa en timma. Det är så mycket barn där så jag måste dela dom i 2 grupper till våren. Ett angenämt problem. Kul att se att dansen har fått ett uppsving igen, det går i cykler som allting annat. Vi har snart gjort färdigt dans nummer 2 och den första sitter som bara den. Duktiga tjejer och killar. Nästa termin blir det bättre då jag kan splitta dom i rätt åldersgrupper.

Nu är det pressade apelsiner, kyckling och en film som gäller. Sen blir det zzzzz…..

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *