Party, party….

Ja, nu har jag äntligen släppt min andra novellsamling. Beställningarna börjar rulla in och jag tycker det är jättekul. När jag släppte, Våning Zero, hade jag inte releasefest direkt och jag har inte haft några planer på att ha någon nu heller. Men man kanske borde tänka om. Hyra en lokal, köpa champagne och fixa snittar. Pynta med ballonger och girlanger, hyra in en DJ och lite ljus på det. Jag såg på www.avhuset.se att det finns en hel del kul saker man skulle kunna hyra om man ska ställa till med party.

bild

Man kanske skulle slå sig för bröstet mer, festa mer och slå på trumman när man gjort något. Det kanske är den svenska Jante-lagen som gör att vi är lite blyga. Även om jag inte känner mig speciellt blyg. Jag har lite andra idéer och tankar om hur man skulle kunna komma ut och sälja och signera och jag har kontaktat en person idag som ska återkomma. Jag vet att man får slita som bara den för att få sälja sina alster så det är bara att ringa, maila, kontakta alla man känner, be vänner sprida infon osv. Har du förslag så får du gärna kontakta mig!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.