Filmsnuttar

Satt och gick igenom lite gamla filmer som spelats in genom årens lopp. Till exempel min och Pauls scen i musikalen Company, när den ambivalenta kvinnan Amy ska gifta sig, men ångrar sig och ångrar sig igen. En komisk och utmanande scen att spela, där raplåten var oändlig och jag aldrig andades. Regi av duktiga Robin Karlsson.

Ikväll blir det ingen teaterkurs för jag ska på Zonta-möte och vi ska se en film. Mitt teatergäng repar lite själva och vi får ta igen den saknade timman på söndag. Teatergänget repar på olika scener från I väntan på Wilson, Söderkåkar m fl. Vi ska spela upp scenerna för varandra och sen se snuttarna på DVD. En sak är säker, det finns många olika tolkningar!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *