En ventil i vardagen

p1030709 Vi lämnar allt annat utanför dörren när vi kommer hit. Privatliv, barn, jobb, utmaningar och bekymmer.

p1030711Sen rockar vi loss, dansar, svettas, räknar takter och kör om och om igen. En ynnest att få röra på sig med likasinnade till musik.

Ja, det är verkligen en ventil i vardagen att få hålla på med kultur. Att få chansen att koppla bort allt annat och bara fokusera. Jag har dansat i 30 år och gick på gymnastik innan dess. Att fokusera och tänka på vilka steg som kommer härnäst, vilken arm som ska jut och om vi ska snurra till vänster och sen hoppa, kan vara mycket avkopplande. Att få använda hjärnan till kreativitet, lyssna på musik och hålla igång. Jag har jobbat med många som under årens lopp yppat repliken att teatern/dansen är en ventil i vardagen. Ikväll hörde jag det igen. Det är den största anledningen till att jag stretar på!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *