Ledig kväll

Ska bli såå skönt att vara ledig ikväll och kunna fixa lite hemma. Man kommer efter en hel del när det är fullt ös hela tiden, men det är en livsstil så jag klagar inte. Men ikväll åker dammsugaren fram.

Sen ska jag sätta mig och gå igenom boken. Jag har haft många tankar i skallen som jag burit på de sista dagarna och ikväll ska jag sätta dom på pränt. Jag vet vad jag ska börja med, vad som saknas och ungefär var jag ska stoppa in det. Sen kommer det nog att ta tid, men det får det väl göra. Huvudsaken är att jag är laddad!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ledig kväll

  1. Eva Karlsson skriver:

    Ja, huvudsaken är att du är laddad. Plus att du har kommit fram till vad du ska ta itu med först. Jag hejar på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *