Minnen

Minnen kan man spara på sig i massor av olika former. Jag har ju lagt ut gamla foton som jag sparat och som bara ligger och skräpar i fotoalbumet. Något jag också sparat är gamla videofilmer. Både de jag fått på större produktioner och de jag spelat in själv när vi har haft teaterföreställningar och dansavslutningar. Det är hur värdefulls som helst att kunna ta fram och titta på. Både som en nostalgitripp och som arbetsmaterial. Det är många gånger jag tagit fram en gammal uppsättning för att kolla kläder och kulisser. Det blir som ett bibliotek i videoformat.

För några år sen kopierade jag över de allra flesta av videofilmerna till DVD. En ovärderlig tjänst som sparar mycket plats. Jag tror jag kastade ett hundratal videofilmer och köpte på mig flera boxar där jag får in 60-100 DVD-filmer. Helt suveränt. Det var inte bara dans och teaterfilomer jag kopierade utan även gamla godingar som Bruce Willis och Die Hard, Polisskolan, Snuten i Hollywood och en massa annat. Lite kul att ta fram en regnig dag på semestern. Jag såg att man kan få hjälp med den här typen av tjänst på bgavideo. Ni som inte har gjort den är, gör det nu. Minnen är alltid kul att ha sparade i ett bra format.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *