Pity the poor boy

p1030690 Suveräna Karin Bergfjord

p1030691 Peter, Charlie och Therese

p1030693 Charlie och Peter

p1030694Tackar å bockar

Jenny Cronholm har skrivit manus till pjäsen och regisserat. En kort lunchföreställning om en avdankad musiker som inte tycks ha så mycket kvar att leva för. Sonen kommer och vill ha en påskrift för att kunna få praktik och det tar ett par möten innan han får det. Pjäsen var lite kort och jag hade gärna sett ett annat slut. Kanske där pappa och sonen förenas lite djupare. Och jag hade gärna velat ha mer gitarr och basspel när det var duktiga musiker på scenen. Charlie växer hela tiden som skådis och Therese gjorde en härligt, snipig sköterska.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *