En eftermiddag i bilder

p1030697 Ser lite skralt ut på disken

p1030698 Årets barnpjäs

p1030699Jahaja, vad kommer att hänga här?

p1030700 Ett härligt gäng

p1030701 Laddad

p1030702Öka

Nu har jag haft teatergruppen på DUD i Katrineholm och dansgruppen i Lännäs. Trött i skallen och i fötterna och magen kurrar. Kycklingen puttrar i ugnen och jag passar på att plocka bort en fästing på Leidy. Från det ena till det andra.

Jag avslutar kvällen med en film. Det blir nog Johan Falk som får rulla ikväll. Dom filmerna kan jag ta fram flera gånger om året och titta på. Jag vet ju vad som ska hända, men ändå kan det vara detaljer som jag upptäcker och det är lika kul varje gång. Jag undrar om jag är slarvig när jag ser vissa filmer, för jag upptäcker nästan alltid nya saker. Eller om det är så att ju mer man tittar, desto mer upptäcker man.

Vad tror du?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *