Föreläsning med Emelie Schepp

p1030652 Emelie på Vingåkers Bibliotek

p1030653 Berättar sin framgångssaga

p1030654 Är nu igång med en fjärde bok

p1030655Även denna gång om Jana Bjerselius

Hon planerar minst 8 böcker och har tankar om bok nummer 5. Halva fyran är klar och hon skriver för fullt. Hennes böcker är utgivna i 29 länder och numera skriver hon på heltid. När hon inte är på mässor, signeringsturnéer, intervjuer eller på bibliotek.

Jag har hört henne föreläsa tidigare men det kan vara värt att höra en härlig framgångssaga än en gång. Jag blev peppad och fick inspiration. Nu avslutar jag kvällen med en kycklingsallad och sen ska jag korrläsa lite.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *