Förbereder eftermiddagen och kvällen

Idag blir det dubbla teater och danspass, förra veckan var jag ju på resande fot och det tar jag igen nu på en gång så är det gjort. Jag tänkte vi skulle se lite film på teaterlektionen idag. För några år sen skrev jag en musikal, Ludwig och tidsmaskinen. Den ska vi se och sen har jag tagit med manuset till den. Tänkte vi skulle gå igenom ett manus uppbyggnad vad det gäller allt från beskrivning av scenen, rollista, rekvisitalista, scenanvisningar i kursiv stil och repliker. Kan vara bra att förbereda sig på hur det ser ut när vi väl börjar jobba med manus.

Vad det gäller dansgruppen ska dom få göra en avslutningslåt själva och det ska vi börja jobba med idag. Det finns otroligt mycket fantasi och påhittighet och den ska vi ta fram idag. Sen ska vi köra lite stafett, dansstopp och andra övningar.

P1020615Kan även bli lite fruktstund!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *