Trögt med skrivandet

Skulle skriva klart den sista berättelsen igår men fick inte ihop den. Hade en grundtanke som det inte blev något av så jag tror den får vila ett tag. Jag får korrläsa dom andra under tiden. Det lossnar säkert. Ibland tror man att det ska flyta på som bara den och då gör det inte det, medan man andra gånger undrar om man någonsin mer ska komma på en bra idé för man känner sig tom i skallen. Det är lite klurigt det där.

Jag var i kontakt med Bettan igår, en teaterkompis som är duktig på att teckna mm. Hon hjälpte mig med illustrationer till förra novellsamlingen och ska hjälpa mig den här gången också. Känns kul att kunna jobba ihop med samma människor fler gånger. Det underlättar, man känner varandra och vet vad den andre menar och vill. Så nu ser jag fram emot några roliga teckningar som ska in i samlingen.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Trögt med skrivandet

  1. Mia skriver:

    Ja, man behöver absolut just de där människorna som känner till hur man jobbar när man ska börja plocka ihop till något färdigt. Sådana som kan hitta rätt i ens egen ton i berättelsen, oberoende om det handlar om bilder eller själva orden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *