Halva veckan har gått

Och något annat som går är tiden fram till årets Skrivarklinik i Stockholm. Jag som hade tänkt ha med mig min andra novellsamling har inte korrekturläst hälften än, så imorse satte jag igång. Vaknar man halv 6 får man lixom skylla sig själv. Jag har tryckt ut berättelserna i pappersform för att kunna korrläsa, sen gör jag anteckningar med pennan, en in i dokumentet i datorn och ändrar sen trycker jag ut det igen och korrläser igen.

Efter det sätter jag ihop det i ett stort dokument och lägger till förord, innehållsförteckning och författarpresentation. Sen skickar jag det till tryckeriet, dom skickar tillbaka ett provex och jag läser igenom och ändrar det sista sen köööör vi!

Givetvis har jag upptäckt ett par saker som inte stämmer i Våning Zero, men det får jag bjuda på. Det är min första novellsamling och jag tar ju inget överpris. Det ska bli roligt att få se sin andra tryckt så småningom.

vaning-zero

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *