Kolla fakta

Skulle skriva en kortberättelse som utspelade sig på sjön tänkte jag. Eftersom jag är en riktig landkrabba och även en riktig badkruka så fick jag googla fram lite info så jag kunde komma vidare i skrivandet. På www.press-son.se hittade jag en hel del matnyttigt som jag kunde använda mig av. Hur kunde man klara sig utan google förr när man skrev? Visst fanns det uppslagsverk men saker och ting ändras ju hela tiden. Det som är tryckt kan man ju knappast dra ett streck med tippex över. Nåja, det är ju fantastiskt att vi kan få reda på så mycket som vi kan via nätet. National Encyklopedins tillverkning har väl minskat drastiskt de sista åren kan jag tro.

bbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Nåja, på sidan kunde jag kolla på en hel del matnyttigt och få info till det jag skulle skriva om. Jag har inte varit speciellt intresserad av båtar men det skulle vara kul att hitta en båt där man kunde ”trampa” sig fram. Testade en sån för många herrans år sen och det var ganska kul. Att vara ute på sjön, bli solbränd och samtidigt få lite benträning på kuppen skulle inte vara helt fel. Leidy kan ligga i fören och slappa lite.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *