Sökes

Ny Musikal -intresserade sökes!

Musikal – The Bohemians ”The Bohemians” är en musikal om att stå upp för sig själv och inte låta någon annan avgöra vem man ska vara. Detta skildras ut ett hbtq- och feministiskperspektiv med låtar från artisten Adam Lambert och gruppen Queen.

Adam drömmer om att en dag bli rockstjärna, det är endast ett problem – han är gay. I
världen han lever i är det olagligt att vara gay och att nå sin dröm är därför näst intill
omöjlig.

Till musikalen söks tre manliga skådespelare i åldern 17-35. En av dessa kommer ha ganska mycket sång och behöver därför kunna sjunga och inte vara främmande för att ta några danssteg. De andra två behöver inte kunna sjunga, men det är självklart ett plus om de inte är främmande för att ta några toner.
Det behövs även två kvinnliga skådespelare i åldern 17-35 där en av dem har ganska mycketsång. Den andra behöver inte kunna sjunga. Till gruppen vore det även bra med några personer till ensemblen som kan sjunga/dansa/skådespela i bakgrunden. Det är inte jätteviktigt att man är väldigt bra på alla av dessa delar, så länge man tycker det är roligt.
Alla som tycker det är roligt att vara med och vill hjälpa till med allt som kan tänkas behövas bakom scenen är självklart hjärtligt välkomna vilken ålder man än är i.
Eventuellt behövs även en musikkunnig person som kan hjälpa till med musiken.

Intresserad av att vara med? Kontakta Emma  Åkerlind!

076-2356428
emma.akerlind@live.se

emmaakerlind.com/

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *