Jag lämnar över till Pia

p1030604-2 Pia Olby på besök

p1030605-2 Massor av ny input

p1030606En härlig kulturpersonlighet

Ännu en gång har jag haft den stora äran att få ha Pia Olby som föreläsare. Även denna gång var rösten i fokus. Hur andas vi? Var tar vi luften ifrån? När kommer rösten ut och var sitter den? Ja, till synes enkla frågor men ibland får man fundera en stund. Vi har sjungit ljus nere och mörkt uppe, skidat oss fram, kastat medicinbollar och ljud mellan varandra.

Till synes ganska galna saker om man inte är teatermänniska men attans så kul och intressant. Mot slutet fick alla chans att läsa några rader på sin monolog och det var mycket uppskattat. Tack Pia för att du kom och tack DUD för att vi får möjlighet att bjuda in föreläsare!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Jag lämnar över till Pia

  1. Ethel skriver:

    Låter jättekul och lärorikt!

    • Pia Widlund skriver:

      Man behöver ju en bra röst i all olika sammanhang, inte bara när man spelar teater utan även när man föreläser.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *