Croissanter till frukost

Ja, det är väl bäst att passa på när man har chansen. Som vanligt vaknar jag tidigt och har hämtat frukost till hotellrummet. Idag blir det en lugn förmiddag, gårdagen var intensiv, så det ska bli skönt. Vad som också ska bli skönt är att komma hem.

P1030528 (2)Snart får jag se min egen himmel.

Ikväll blir det inte så mycket gjort antar jag, men jag ska försöka fixa en tidsplan för redigeringen av boken, Två kungar i leken. Nu är det slut på snacket och jag måste börja jobba. Boken ska ju ut i höst.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Croissanter till frukost

  1. Eva Karlsson skriver:

    Snygg himmel! Lätt att längta hem till den.
    Jag trodde först att du hade läst boken med samma namn som din rubrik och tänkte att det var lite oväntat med en feelgood på din blogg.
    Lycka till med redigeringen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *