Laddar du inför bokmässan?

Det gör inte jag. I år blir jag hemma pga jobbresa som krockar. Jag får nog ta del av alla händelser och nyheter via sociala medier.

Ska du dit?

Ska du stå i monter eller bara gå omkring och titta?

Lyssnar du på föreläsningar eller bara köper böcker?

Nästa år ses vi där!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Laddar du inför bokmässan?

  1. Ethel skriver:

    Jag ska dit, eftersom jag får besök av en skrivarvän. Kanske hade jag inte gått annars. Och kanske går jag till Hoi förlags monter. Jag har ju faktiskt publicerats av dem :-). Köper en bok kanske och kanske går på någon gratis föreläsning. Många kanske blir det. Jag vet av erfarenhet hur trött jag blir och orkar sällan med allt jag har tänkt mig.

    • Pia Widlund skriver:

      Det kan vara ganska skönt att bara strosa omkring och heja på dom man spontanmöter. Gympaskor är ju att rekommendera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *