En lugn kväll som vanligt

Mat i ugnen och lite trötta ben efter 50 minuter på löpbandet. Känns bra. Har inte sprungit sen i söndags och det kanske var bra att vila lite. Fick en idé till en kortnovell som jag ska plita ner ikväll, bäst att ta det på en gång så man inte tappar något.

Imorgon ska jag elda och klippa ner syrenhäcken. Det blir lite korvgrillning och jag hoppas att vädret är ok. Otroligt varma kvällar just nu.  Men när jag nu 19,59, gör det här inlägget är det mörkt ute redan!! Hösten tar sitt grepp om oss.

Livet rullar på och jag skulle tycka det var kul om det hände något kul och oväntat. Jag vet inte riktigt vad. Nästa vecka ska jag i alla fall på en teaterpremiär och det ser jag fram emot!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *