Tips

VAPENVILA framförd av Rennie Mirro skrivet av Fredrik Virtanen i regi av Sofia Ledarp nypremiär 29 januari 2017!

Ett svenskt drama s­om provocerar och ber­ör skrivet av journalisten ­Fredrik Virtanen­. ­Det är pjäsen som stä­ller frågor och låter­ besökarna ge svaren.­ Det är en föreställn­ing om tvivel, etik o­ch moral. Om kärleken­ till sin familj och ­kampen för rätt och f­el. Vapenvila. Dramat­s namn samtidigt ett ­tillstånd. En fiktiv berättelse baserad på en verklig person framförd av Rennie Mirro. För regin står Guldbaggebelönade skådespelerskan Sofia Ledarp och musiken framförs live av musikern/kompositören Theodor Arvidsson Kylin. 

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *