Spännande tisdag

Ikväll är det fullt på schemat. Först har vi en föreläsare inom improvisation och sen ska jag på Zonta-möte. Återkommer om båda. Nu har jag startat alla hösten kurser och även om det bara är i början så upplever jag att jag han ganska bra koll på läget. Alla vet vad dom ska jobba med och min stora uppgift, i form av Harry Potter-manuset är (klart) och ska delas ut idag.

Dessutom känns det toppen att Kannibalteatern har ett manus att jobba med och som var bättre än vi trodde när vi hade genomläsning igår. Frågan är om vi kommer att kunna hålla oss för skratt när vi repar. Nåja, ett angenämt problem. Det behövs mer skratt och mer glädje, eller hur?

Nu låter jag hösten rulla på och sen får vi se om det är något mer kul som händer.

P1030339 (2)Mera bus matte, mera bus!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *