Väsktricket

P1030531 (2) P1030532 (2)

9 personer, 4 till den röda väskan och 5 till den bruna. Öppna, se möjligheterna att skapa en historia med de saker som finns i väskan, få till början, mitten och slut. Och det fick båda gängen med bravur. Häftigt och utvecklande och en chans att lära känna de personer som kom nya idag.

P1030533 (2) P1030535 (2)

Vi jobbade även vidare med monologerna. Tre nya fick välja varsin och de som valde förra veckan fick läsa upp början på sin monolog idag. Häftigt att höra främmande människor ta sig an en text. Vad gör dom med den, hur lägger dom rösten och vad väljer dom för känsla. Sitter dom eller står dom? Kan dom alt utantill eller läser dom på pappret? En riktig kick där både deltagare och jag som kursledare utvecklas! Fortsättning följer på måndag!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *