Harry Potter-manuset klart

Jag ska läsa igenom och kapa bort lite men annars ska det nog funka. Skönt att ha det klart för tiden går fort när man har en studiecirkel på 12 gånger. På tisdag får vi besök av en tjej som ska inspirera oss vad det gäller improvisation och jag tänkte dela ut manusen efter det så kan alla läsa igenom hemma. Även om man inte hinner lära sig repliker utantill så kan man i alla fall dra igenom handlingen och på så sätt lära sig storyn fortare.

Nu ska vi vakna till lite Leidy och jag. En kopp kaffe och sen ut en vända för att njuta av solen som kikar fram bakom träden. Idag ska jag starta upp en teatergrupp och en dansgrupp och ska gå igenom lite under eftermiddagen för att förbereda mig!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *