Somnade tidigt och vaknade tidigt

Ny dag idag och jag vaknade tidigt som vanligt. Jag ska sätta mig ner och planera lite inför hösten. Inte dom stora sakerna utan dom små. Flytta byrå, åka till tippen, klippa syrenhäcken, elda, få någon att hämta ett skrivbord och en byrå, recensera en bok jag börjat läsa och fixa Harry Potter-manuset. Det är småsaker i sig men tar tid och måste göras. Jag är inte den som lägger saker på hög utan tar tag i det så fort jag kan.

I helgen ska jag på Zonta-möte till Malmköping och det tar hela lördagen. Ska bli kul att återse delar av gänget. Och givetvis träffa nya medlemmar som jag tidigare inte mött. På söndag startar en barnteatergrupp och en dansgrupp så almanackan är härligt full!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *