Lilliecroona vs Ewing

P1030498 (2) Kommer ni ihåg dom?

P1030499 Jag minns allihopa

P1030497 (2)Och har inspirerats av dom

När jag började skriva min första bok, hade jag familjen Ewing i bakhuvudet. Familjen där allting hände. Pappa och mamma med ostyriga barn, om än äldre än de jag skriver om i familjen Lilliecroona. Och givetvis har jag bytt ut dåtidens problem till nutidens, i form av droger, trafficking och spelberoende.

Som min lektör skrev så handlar inte boken om någon speciell huvudperson, även om det är några som är fler framträdande än andra och några som är ganska laid back. Och det är så jag vill ha det. Givetvis blir det många att hålla reda på med både vänner och respektive och diverse andra personer som dyker upp i handlingen. Men så får det vara. Jag har satt familjen Lilliecroona i båten, och tänker ro dom iland.

Det är hektisk på fritiden nu och jag har inte den mentala ron som jag skulle vilja ha, när det gäller redigering. Men om ett par veckor när allt kommit igång och rullar på, ska jag börja ta tag i allt. Innan dess ska jag ha läst igenom feedbacken så pass grundligt att jag vet var jag ska börja. Målet är ju fortfarande att få ut den i höst, eller i alla fall innan jul. Vad tror ni, kommer jag att lyckas?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Lilliecroona vs Ewing

  1. Ethel skriver:

    Du har den energin det vet jag, att hinna färdigt till jul.

    Och tror du gör rätt. Till syvende och sist är det du som bestämmer hur du vill att din historia ska vara. Även om man förstås tar till sig sådant man känner är rätt och det brukar vara en del aha-upplevelser man får av lektörer och testläsare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *