Money makes the world go around

Jag känner mig både glad och stolt över att ha kommit igång med löpningen igen. Känns riktigt bra. Ibland hinner jag även köra lite styrka och det var ett tag sen. Känns fantastiskt. Jag funderar på hur jag ska kunna hålla lågan brinnande. Funderar på att belöna mig, minst en gång i veckan, med någonting som jag blir glad över. Beställa nya böcker, köpa kläder eller varför inte ett par skor?

Men man får tänka sig för. Av naturen är jag ganska sparsam och inte speciellt dyr i drift. Man får liksom rätta mun efter matsäcken. Det är kul att kunna spara ihop till olika saker. En semesterresa eller något annat som man längtat efter. Hos www.meddelandelan.se kan man få lån om det kniper. Men det är bättre att kunna spara.

Det finns ju en del oförutsedda utgifter som kan dyka upp. Allt från tandläkaren till olika bilkostnader. Det är alltid lika tris att tappa en gammal plomb eller få punktering. Jag kör ganska mycket bil varje år och försöker byta bil ofta. Men då gäller det att alltid lägga undan en summa varje månad så man kan göra ett schysst byte. Det har jag lyckats med hittills.

Förhoppningsvis kommer jag att vara ordentlig och fortsätta spara, även om jag vill belöna mig själv för att jag är duktig. Man behöver ju inte köpa de dyraste märkeskläderna varje gång. Men visst är det lockande? Jag har faktiskt lyckats beställa både skor och kläder via nätet och det har funkat bra. Man är orolig över att det ska passa ibland. Pengar får världen att rulla, men vi får se till att det bara rullar lite lagom.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *