Morgonpigg

För ett par timmar sen genomförde jag en radiointervju med P4 Sörmland. Jag vaknade redan fyra imorse och kunde inte somna om. Intervjun gick bra och jag ska höra av mig när vi kommit igång så kanske det blir en uppföljning. Får vi bara 3 anmälningar till så startar vi teatergruppen för vuxna.

Jag tog en kopp kaffe efter intervjun och satte igång att förbereda lite olika scener inför kursen. Det finns en hel del manus sparade och det var bara att välja och vraka. Att spela en kort scen ur en pjäs kan vara svårt men det är kul att börja med. Vad ska jag ha för känsla med mig när jag kommer in på scenen? Ändras mina känslor något och vad har jag för relation till motspelaren? Det finns en hel del saker att fundera över.

Jag har även förberett lite skrivövningar. Det kan vara intressant för både mig och de andra deltagarna att se vad man får ner på pränt om man börjar skriva. Vem vet, vi kanske får ihop en kortare pjäs på det sättet! Håll tummarna nu för att anmälningarna dräller in. Jag lär återkomma om det!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *