Att ta vara på tiden

Att ta vara på tiden är viktigt för mig. Man har alltid tid till det man vill och när det tar stopp är et oftast bara viljan som saknas. Nån som håller med? Jag köpte ny bil i somras och i den saknas det en gammal hederlig cd-spelare. Jag brukar ta tillfället i akt och lyssna på musik i bilen för att på sås ätt förbereda koreografier och välja ut uppvärmningsmusik. Det är perfekt att utnyttja tiden när man som jag åker nästa tretusen mil varje år.

Nu måste jag kolla om det går att få in en cd-spelare på något sätt och vad det kostar. Såg på www.jamtljud.se  att det finns hur mycket som helst. Bara det nu går att få in det i min bil. Det kan även vara så att jag kommer på danser och rörelser genom att bar lyssna. Jag har ju haft dansgrupper sen 1986 så det finns väl lite i ryggmärgen antar jag. Bara att plocka fram helt enkelt.

Just nu håller jag på för fullt att få ihop material till dansen och det ska bli så roligt att köra igång igen. Det handlar inte bara om att få undervisa igen utan även att hålla igång själv!

bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *