Gropen på Storgatan

P1030451 (2)

Skrivet av Bo Ekman

P1030453 (2)

Emma Ormegard och Lena Sirrewius tog med oss bakåt i tiden

P1030457 (2)

Rauno Morja och Peder Larsson stod för det musikaliska

P1030459

Bosse själv, som fungerade som berättare och regissör

P1030448 (2)

Arne Eklöf sjöng oss genom föreställningen som spelades i Godsmagasinet som en del i Katrineholmsveckan. Det är tradition att se teater där och det var nästan slutsålt på det drygt timslånga föreställningen som tog oss genom Katrineholm och dess tidsepoker.

Scenografin kände vi igen och den här gången var handlingen förlagd till Norr i Katrineholm. Små korta scener berättades om staden och vad som hänt och avslutades med en tankeställare om hur det är i dagsläget.

Kanske lite för många sånger men lagom långa. Publiken fick sjunga allsång i mitten av föreställningen, men till en melodi som få kände till. Där hade man kunnat tralla på något kändare. Men snabba ombyten och med glimten i ögat lämnade publiken Godsmagasinet med ett leende på läpparna!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *