En solig morgon

Och jag vaknade klockan fyra (!). Och sen kunde jag inte somna om. Typiskt. Jag hann koreografera en del igår och fick nya tankar imorse. Hann skriva ner några steg. Det är som med bok/skrividéer, man måste få ner det på pränt på en gång annars glömmer man bort det. Jag ska ju ha både barn och vuxengrupper i höst som vanligt och det är kul med den åldersspridningen.

Jag brukar försöka blanda olika musikstilar och både ha lugna och tempolåtar. Jag får mer inspiration om jag får testa olika stilar, men mest håller jag mig till den gamla klassiska jazzdansen.

Har även börjar förbereda inför teaterkurserna. Man har en hel del övningar som är bra som man ofta glömmer, så det gäller att skriva ner ordentligt när man är på utbildningar och kurser. En del övningar är superbra och en del är mindre bra, man får plocka ihop det som funkar för gruppen. Ska bli en spännande höst i alla fall.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *