Tre minuter РRoslund & Hellstr̦m

Jättebra bok, som det i och för sig tog några sidor att ta sig in i men sen blev det bara bättre och bättre. Bokens handling pendlar mellan Sverige, USA och Colombia. Piet Hoffman heter mannen som är infiltratör och vi får även möta Ewert Gren, kriminalkommissarien.

tre minut

Tankarna drar sig till Johan Falk-filmerna och infiltratörerna som figurerar där. Dom sätter sitt liv på spel och ljuger sig blåa för att komma nära buset. Boken handlar om droghandeln och allt vad den innebär med brott. Spänningen bara stiger och eftersom Roslund & Hellström är ett författarpar jag följer ser jag fram emot deras nästa bok.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Tre minuter – Roslund & Hellström

  1. Ethel skriver:

    Jag har bara vågat läsa en av deras första böcker de skrev tillsammans, Box 21. Den var så otäck och illamåendeframkallande att jag har tvekat att läsa fler, trots att de antagligen är bland de bättre deckarförfattare som vi har i landet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *