Läste sent och vaknar tidigt

Ja, nån sjusovare har jag aldrig varit så även när det är semester vaknar jag tidigt. Men det är skönt att gå upp, ta en kopp kaffe, titta ut genom fönstret, kolla om solen är på G, titta på Leidy som ligger kvar i sängen och sen lägga sig en stund till.

Igår kväll låg jag och läste i flera timmar. En jättebra bok som jag hoppas att jag ska läsa ut idag. Det ser mulet ut så det kanske blir att läsa i soffan.

Jag har slöat ordentligt den här veckan och ska försöka komma igång under nästa vecka, med både dans och teaterförberedelser. Just nu skriver jag ingenting utan låter hjärnan och fingrarna vila. Manuset är ju hos min lektör och jag hoppas på bra feedback så småningom. Under tiden får jag slappa och läsa dom författare som redan blivit utgivna.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *