Gomorron

Idag måste jag vakna till lite. Mina gamla grannar ska komma på lunch och jag ska göra mat. Måste städa undan lite också. Solen skiner och jag är mer än nöjd med mitt semesterväder. Bara några dagar kvar så jag ska passa på att fortsätta slappa!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Gomorron

  1. Ethel skriver:

    Samma här! Alltså bara några dagar kvar. Känns som om sommaren också går mot sitt slut. Får trösta mig med att jag ska gå en kurs i att skriva deckare med Ingrid Elfberg på måndag (gratis på Frölunda Bibliotek). Läser just nu hennes bok Den du borde frukta. Riktigt bra. Tror att du skulle gilla den.

    • Pia Widlund skriver:

      Å en skrivarkurs, det skulle vara kul. Ja, sommaren går mot sitt slut. Man ser på molnen att de ser annorlunda ut och kvällarna är såå mörka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *