Avundsjuk

Jag blir så himla avundsjuk när jag läser författare som har flyt i texten. Det är som olja på vågorna. Dialogerna, mellanpartierna, gestaltningen, miljön. Allt är perfekt helt enkelt. Jag tycker själv att jag kommer in i ett fint flow ibland men när jag ser tillbaka så är det noll, nada och intet, om man jämför med vissa andra. Nåja, man lär så länge man lever.

P1030407 (2)Klar!

P1030412 (2)Gomorron matte!

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Avundsjuk

  1. Eva Karlsson skriver:

    Oftast inspireras jag av bra böcker och blir till och med bättre själv i mitt skrivande. Men ibland blir jag avundsjuk precis som du skriver. Vet inte riktigt varför det ibland blir det ena och ibland det andra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *