Jag delar upp det

2 timmar i trädgården och 2 timmars redigering. Ja, det måste vara lika för alla aktiviteter. Det gick bra i trädgården, Leidy låg i skuggan och tittade på mig som slet ogräs, kantklippte, trasslade in mig i sladden och drog runt på handjagaren.

Nu har jag tryck i mig en laxmacka och sitter och redigerar. Det går också bra och Leidy ligger i sin korg. Hon tycker det är för varmt vid mattes fötter. Jag får in lite smarta saker på bra ställen och inser plötsligt hur bra det är att ha testläsare. Viss meningar har jag funderat över när jag skrev dom och nu får jag det bekräftat att de var knasiga på något sätt. Lite otydliga saker som jag ändrat. Och några stavfel och lite annat.

Nu ska jag fortsätta. Kanske blir en kopp kaffe innan jag fortsätter.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *