2 gamla dikter till

Låt tonerna regera                                                                                                                          Toner virvlar upp i skyn                                                                                                                       som blir till harmonier                                                                                                                     som smeker örats väggar                                                                                                                    de låter som symfonier.

Sången klingar i vår rymd                                                                                                             blandas med musiken                                                                                                                     ljuder som en änglakör                                                                                                                         och ingen blir besviken.

Sjung en sång med oss min vän                                                                                                          vi blir bara flera                                                                                                                                     låt musiken äga dig                                                                                                                                  låt tonerna regera.

 

Väntat förgäves

Hon satt på stationen så ensam och trött                                                                                    med ögon så klar och kappa så nött.

Hon satt där en stund och lät klockorna gå                                                                                   hon såg tågen åka och männskor bli må.

men sen reste hon sig så plötsligt och gick                                                                                   hon gav konduktören en hastig blick.

Hon väntat förgäves som många gånger förr                                                                               hon gick därifrån när tåget stängt sin dörr.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.