En mulen morgon

Idag ska det bli lite gräsklippning, gärna innan regnet dimper ner. Det är grått och trist och bara att ge sig ut efter att ha tittat på väderprognosen. Till nästa vecka måste jag sätta upp någon typ av plan vad det gäller redigerandet. Jag har verkligen slöat i sommar och det känns underbart. Men nu måste jag sätta mig ner och sammanställa kommentarerna, kolla vilka jag ska ta hänsyn till osv, sen är det bara att köra igång!

Vad har ni för er?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på En mulen morgon

  1. Tobias Holmgren skriver:

    Jag sitter och försöker att få ur mig orden på pappret. Eller snarare försöker jag att försöka (!) – hittills är det mycket bloggläsande och kaffedrickande som präglar morgonen!

    Har du testat pomodoro? Den metoden har hjälpt mig mycket med att komma upp på banan igen. Men det är klart, ibland är det motigt ändå, som i dag. Inget koncept kommer med fullständig framgångsgaranti antar jag.

    • Pia Widlund skriver:

      Halloj, pomodoro har jag aldrig hört talas om, ska googla. Tack för tipset. Jag behöver lite press om jag ska prestera och just nu har jag ingen press alls, men jag lovar, det kommer igång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *