Mulen morgon får mig att tänka på hösten

Mycket kul att se fram emot i höst. Teaterkurser och danskurser. Några roliga teaterbesök och lite annat. Men jag vill inte att hösten ska komma riktigt än. Ser man ut tycks den nästan vara på väg i alla fall. Mulet än så länge och vi får se vad dagen bjuder på i väderväg.

Idag ska jag till tippen en vända, sno runt med dammsugaren och göra en rabarberpaj till en teaterkompis som kommer på besök. Tur det så man får städa upp lite. Jag hade tänkt ge ut novellsamling nummer 2 i höst men på grund av den påkörda datorn där allt material fanns så får jag vänta lite. Det får bli bokrelease istället. Två kungar i leken, kommer till hösten, med en massa nya galenskaper.

Första given

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *