Tog mig i kragen

P1030336 (2) P1030337 (2) P1030338P1030339 (2)

Vi tog oss i kragen och åkte till Vingåkers hundklubb. Jättekul. Snabb fika, skänka en slant till Hundstallet och sen möte med dom andra 49 kompisarna som var där. En mycket välbesökt klubb i Vingåker med många duktiga ledare. Ikväll tränades hundmöte. Gå mot varandra, stanna om det kör ihop sig och gå tillbaka. Gå slalom mellan träd och koner. Man kan aldrig öva för mycket.

Leidy har inte varit där på evigheter och jag ska försöka åka dit nästa onsdag också. Viktigt att hundar får träffa andra hundar och nu när hon är hemma från dagiset så var det mycket roliga dofter att sniffa på. Tack Vingåkers hundklubb för att ni finns.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *