Aktiv eller inte

Det känns som om hela Sverige går på sparlåga just ju. Inte för att det är någon tropisk hetta direkt, men det är semester. Jag märker på vissa bloggar att det är lite stilltje och min egen går lite på sparlåga tycker jag. Mest sommarteater och trädgård just nu.

Men det känns skönt att varva ner och tänka på annat. Snart är jobb och skolor igång igen och man får spotta i nävarna och köra på. Jag hörde en bra låt igår och den ska jag börja koreografera till, det kan bli något till vuxengruppen i jazzdans!

Men jag passar på att slappa ett tag till. Hur känner du det? Är du på G eller går du på sparlåga?

P1030298Jag är på G

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Aktiv eller inte

  1. Eva Karlsson skriver:

    Mentalt är jag på sparlåga. Fysiskt vill jag vara på G. Ska ta en springtur snart. Fast först ska jag kolla om hängmattan har torkat efter nattens regn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *