Brrr

Satt på verandan och läste men fick gå in för det började blåsa. Sista semesterveckan är inledd och jag ska försöka göra så lite som möjligt. Just nu blir det lite mat och sen ska jag parkera mig i soffan för att fortsätta läsa. Solen är framme och vänder och mellan varven är det skönt ute, sen vänder det snabbt.

Jag har ingen skrivarentusiasm just nu. Vill bara varva ner den sista veckan och göra ingenting. Läsa och se vad andra skriver. Inte prestera något själv. Jag vet att det snart är igång igen med höstens kurser, både vad det gäller dans och teater så jag känner inget dåligt samvete över att slappa. Ska försöka fika med ett par vänner i stugan. Stor risk att det blir rabarberpaj!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *