En härlig dag

Satt i solen ett tag innan det blev regn, sen somnade jag framför en film. Det är det bästa jag vet, för då har jag inte någon tid att passa. Söndag, känner inga krav eller förpliktelser idag. Härligt att strosa runt  trädgården och dra upp några ogräs här och där.

Vad gör ni en dag som denna?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på En härlig dag

  1. Ethel skriver:

    Igår gjorde jag inte mycket :-). Förutom frukost, lunch och middag, en promenad och tidnings- och bokläsning. Inge roligt väder, kyligt och regnskurar. Idag, måndag, ska jag ta itu med veckans kursbrev i diktande. Går en distanskurs för Iréne Svensson Räisänen. Roligt! Något för dig?

    • Pia Widlund skriver:

      Irene är bra, jag har gått en novellkurs för henne. Mycket bra material som jag har kvar fortfarande. Dikter har jag inte gett mig på, lite i kortaste laget, men lycka till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *