Jag stretar på

Ja, man får väl kasta sig in i hetluften igen vad det gäller skrivande och research, även fast jag nyss fick reda på att jag inte får en spänn för min gamla dator… Åldersavdrag heter det visst. Nåja, USB-minnen har jag i massor och ska sätta mig och gå igenom lite i eftermiddag, det kan behöva rensas där också.

Kom just på en idé om golf och kollade in lite detaljer från http://www.morkigolf.se Vi får väl se vad det blir av det. Morgonen började med en kopp kaffe och Leidy har redan varit ute på en kortis. Idag ska jag lämna nycklarna till mitt lilla hus på landet som jag ägt i många år. Tiderna förändras och jag var tvungen att sälja det av tidsskäl. Man hinner inte vara överallt. Känns trist, men det är bättre att någon som kan ta hand o det, gör det. Jag bor ju ändå i ett rött hus med vita knutar och har en underbar utsikt där jag är.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.