Trovärdighet

Ja, vad är det? Jag ställer mig frågan om och om igen. Kan man låta sina karaktärer vara svaga, måste det vimla av starka kvinnor, varför kan man inte köra över en människa, vad är egentligen en psykopat, kan inte han bli kär och älska katter, kan det bli för många mord och spyor? Vad är trovärdigt och inte?

Det är ju upp till var och en att avgöra detta. Men ju mer filmer jag ser och ju fler böcker jag läser, desto starkare tror jag på min egen story som jag snart ska börja redigera. Jag gillar det och hoppas att mina läsare också ska göra det.

Jag har varit i kontakt med försäkringsbolag och min datafolk och ska väl så småningom få ordning på mitt liv igen. Skalet till den gamla datorn går nog att rädda och då är det en ny hårddisk som gäller. Håll tummarna för att det går bra!

||||| 4 Gillar! |||||
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Trovärdighet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *