6 klackar av 6 möjliga för Sugar på Fredriksdal

P1030236Snygga kläder

P1030237Suverän och påhittig dekor

P1030241Härlig koreografi

P1030242Kvällsmat på hotellet

Sugar РI hetaste laget med Eva, Birgitta, Robert och Kalle Rydberg, samt Thomas Pettersson och Fredrik Dolk. Robert Rydberg sj̦ng utomordentligt och sk̴despelade bra. Thomas Pettersson sk̴despelade utomordentligt och sj̦ng bra. Birgitta gjorde b̴de och och Eva Rydberg f̦rgyllde det hela tillsammans med min favorit, Fredrik Dolk.

En suverän föreställning som du ska se om du kan. Vi förflyttas till staternas 20-tal med gangstrar som skjuter och 2 musiker blir ofrivilliga vittnen. De jagas och tvingas ta jobb i en damorkester för att klara livhanken. Lika taskig story som vanligt i musikaler men det spelar ingen roll så länge allt är välgjort. Om man ser till att Fredriks mygga funkar från början och klipper luggen på Birgittas peruk så slår det stjärnor om föreställningen.

Kläderna var otroligt vackra och stilfulla. Fantasifulla skapelser som överraskade publiken och gav en extra snygg touch på föreställningen. En underbar kväll om inte lite kvalmig. Korv och glassätande skåningar med sittdynor och glada leenden. En kväll väl värd att minnas när hösten kommer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *