Laddar…

Jag försöker tagga ner inför semestern, men det kan vara svårt när man har en del kvar på todo-listan att göra. Jag försöker beta av det mesta så fort som möjligt för att verkligen kunna komma ner i tempo innan man går hem. Flera gånger har jag funderat på om man skulle unna sig lite massage. Tänk att bara få lägga sig ner och ha någon som masserar och knådar. Jisses va skönt det skulle vara. Gå in på www.massagestockholm.se   och läs mer.

massage

För många år sen när jag tränade mycket styrketräning unnade jag mig massage och jag minns att det var jätteskönt. Man skulle egentligen börja skämma bort sig lite mer. Jag är duktig på att gå till frissan och göra hårinpackningar och klippa mig, men kroppen är det sämre med.

Nu när jag ska vara ledig så känner jag för att pumpa cykeln och dra ut en sväng. Inte med Leidy som ska sniffa på varje grässtrå, utan bara helt själv. Vi har en lagom stor sjö i närheten av stugan och är det bra väder så är det underbart att ta sig en tur på kvällen när solen har gått ner. Det är också ett bra sätt att ta hand om sig själv på. Har du några bra tips?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *