Snålvatten & jäkrlskap

P1030178 (2)Lars Fager och Carina Perenkranz

P1030179 (2)Samma här

P1030180 (2)Lars och Mattias Schönbeck

Jag har sett Stefan & Kristers version på teve och blev glatt överraskad när jag besökte Norrköping och fick se en bättre version. I regi av Lars Classon, har Carina & co, fått ihop en riktigt bra uppsättning som inte var för överdriven och för skruvad. Lite lagom helt enkelt och det var perfekt. Vi i publiken skrattade och hade det trevligt under hela pjäsen, som spelades på Färjargården.

Alla skådisar var bra, men bäst var Carina själv som hade hittat den perfekta tolkningen av Matilda. Även hennes egen son i verkliga livet, Christoffer Perenkranz, var bra. Alldeles underbart mesig och töntig, skapade han sin karaktär och gjorde den trovärdig.

Åker ni förbi Norrköping så passa på att se pjäsen utomhus i sommar. En härlig miljö omger föreställningen och både skådisar och publik har en bra kväll.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *