Kvällsrep och mat

Det känns både skönt och konstigt tomt att inte ha något speciellt att skriva om. Boken får ligga ett tag till, sen ska jag sätta tänderna i det. Det känns skönt att få ett andrum just nu. Jag behöver det. Vi har 3 veckor kvar till genrep på Söderkåkar och alla mina tankar ligger där just nu. Lite frånvaro gör att det blir fullt ös nästa vecka.

Imorgon är det redan torsdag. Jag har semester efter midsommar och den närmar sig med stormsteg. Det blir teater och en hel del bokläsning. Det är också något jag behöver just nu.

P1020801Mer glass matte, mer glass

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Kvällsrep och mat

  1. Ethel skriver:

    Ja visst är det konstigt att semestern redan närmar sig?

    Jag håller på med det sista i mitt manus. Sen ger jag mig och skickar till förlag. Fattar egentligen inte att jag utsätter mig för det här otäckt spännande momentet av väntande på svar. Fast jag känner också att jag blir envis. Det SKA gå :-).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *