Hur många historier finns det i världen?

Jag såg en gammal dvd igår. lögnen och Veronica med bl av Nils Dybeck och Allan Svensson. Vilka bra historier. De skulle kunna utspelas idag. Tänk vad många historier det finns överallt. Böcker, noveller och filmer. Vilket kreativt skapande som ändå finns i vår värld och vad våra hjärnor har mycket att berätta. Det är lika häftigt varje gång en historia föds. Alla berättelser är givetvis inte bra, men de är historier i alla fall. Kanske skulle kunna ha blivit bättre av en viss bearbetning ibland.

Ikväll träffar jag i alla fall detta glada gäng nere vid Djulö. Söderkåkar, heter vår historia och den är skriven av Gideon Wahlberg. Det var en som kunde berätta historier!

P1030145

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *