Intervjuer

Jag har förberett 2 st intervjuer som kommer in under helgen. Det är kul att blanda med lite andra tankar än min egna. Är det någon därute som vill bli intervjuad vid boksläpp så hör av er.

Just nu väntar jag bara på att få feedback från mina testläsare. Jisses va tiden går långsamt. Jag skulle vilja sätta tänderna i ändringar och förbättringar så fort som möjligt för jag är nämligen lite på G med nästa novellsamling. Jag tyckte det var så himla kul att få släppa något eget och åka ut och prata om den så jag gör gärna en vänd till.

Vad det gäller material till den så har jag en hel del sparat och lite nyskrivet så det är bara att förgylla samlingen med ett par nyskrivna alster och köra på. Namnet är nämligen klart!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *