Klar

Nu tror jag att jag är klar med min testläsning. Det kommer att bli en bra bok när den blir klar. Jag har försökt ge både positiv och utvecklingsbar feedback och jag hoppas att vederbörande kommer att få nytta av mina kommentarer. Allt inom den konstnärliga delen; tavlor, teater, musik, dans och böcker, är ju bedömningsbara och man kan tycka så olika om saker och ting.

Vissa av oss läser bara feelgood, andra läser bara deckare. Vissa tycker si och vissa tycker så och det är jättesvårt att komma med bra feedback, tycker jag. Man ska ju försöka att vara objektiv som det så fint heter. Nåja, man gör sitt bästa i alla lägen.

Solen skiner och ikväll blir det teater igen. Härligt. Sen ser jag fram emot en trevlig lunch med en teaterkompis! Vi hörs!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Klar

  1. Mia skriver:

    Det är väl det som är poängen med att läsa andras texter, att man ser och tycker olika. Det är värdefullt. För den som skrivit har vanligen slutat se så värst efter att ha stirrat sig blind på meningarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *